Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Mesaje      Chat      Forumuri  [ închise ]     Scrisoare   [ susținătorilor   diasporei ]    Răspunsuri  Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Scrisoare Deschisă către Diasporă

Dragi prieteni,

Imediat ce ne-am luat inima-n dinți și am făcut public proiectul nostru politic, surpriza cea mai de proporții ne-ați prilejuit-o voi, românii din diasporă. Ne așteptam la un val de reacții de interes din partea celor de aici, sătui de o clasă politică inertă și adesea ineptă, dar faptul că sute de români care au plecat de ceva vreme din țară, unii chiar de zeci de ani, continuă să trăiască cu sufletul atât de mult aici, ne emoționează și ne încurajează. Ne face să vă simțim alături și aproape. Ne face să realizăm că România are șanse și resurse de care încă nu știe și pe care le ignoră nepermis.

Când am hotărât să ne reprezinte sloganul "fiecare contează" n-am bănuit că pentru reușită va conta într-adevăr fiecare român din Franța, Germania, SUA, Canada, Spania, Israel, Italia, Anglia și alte țări de unde cei plecați, temporar sau definitiv, ne-am întins, prietenește, mâini de ajutor încă din prima zi.

Sunt printre voi oameni care s-au oferit să ne susțină financiar, alții cu popularizare și contacte în diferite medii profesionale, alții cu expertiză, alții cu înființări de filiale și așa mai departe.

 

Vă mulțumim tuturor în egală măsură.

 

Pentru momentul de început la care ne aflăm, înființarea și coordonarea de filiale sau alte structuri organizatorice peste hotare ne depășesc posibilitățile logistice.

Propunerea pe care v-o facem este să păstrăm legătura strâns și să construim modalități de colaborare pas cu pas.

Primul pas ar fi să completați Cererea de Aderare disponibilă pe site pentru a ne putea da seama câți susținători există în fiecare țară și regiune.

Al doilea ar fi să participați la forumul de discuții dedicat diasporei pe care îl vom inaugura în maxim două săptămâni.

Al treilea ar fi să ne faceți cunoscută via mesaje disponibilitatea de a participa la constituirea unor grupuri de inițiativă care să adune în jurul lor aderenții URR dintr-o anumită zonă (cartier, oraș, regiune etc.) a României.

În tot acest timp, aceia dintre voi care ne pot susține și financiar, cu sume care să nu le încurce socotelile, au acum la dispoziție, pe site o pagină despre cum pot ajuta precum și detalii financiare.

Fiecare susținător financiar, indiferent de suma oferită, va primi la fiecare 6 luni un raport financiar care va detalia destinația tuturor banilor depuși în contul respectiv. Pentru că așa cum fiecare om contează, pentru noi și fiecare gest contează. Ni se pare așadar firesc să aflați permanent la ce folosim banii pe care ni-i puneți cu generozitate la dispoziție.

 

Mulțumindu-vă încă o dată că ați rămas cu o parte din suflet în România,

 

Cosmin Alexandru

Președinte, Uniunea pentru Reconstrucția României - URRNetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR