Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Mesaje      Chat      Forumuri  [ închise ]     Scrisoare   [ susținătorilor   diasporei ]    Răspunsuri  Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Scrisoare Deschisă către Susținători

Dragi prieteni,

Primele zile de prezență publică a URR ne-au adus un număr impresionant de cereri de înscriere. Asimilăm dorința tuturor de a deveni membri cu dorința de a sprijini creșterea acestui nou partid. Înțelegem din asta că aderați la principiile și ideile cărora le-am fost mesageri. Ne dăm seama cât este de important să nu dezamăgim speranțele pe care deja atât de mulți români și le pun în acest efort.

Date fiind limitările inerente începutului, (pentru moment avem un singur sediu în București cu o suprafață de aproximativ 120 mp), încercăm să găsim soluțiile cele mai pragmatice pentru a păstra permanent contactul cu cei care vor să se alăture inițiativei noastre: pagina de web actualizată săptămânal, e-mail-ul, un Buletin de Informare lunar, linie telefonică (021-315.19.48) la dispoziția celor ce doresc să obțină informații.

Pe masură ce structurile partidului se vor dezvolta în București și în teritoriu, ele vor fi capabile să coordoneze în mod eficient activitatea unui număr tot mai mare de membri. Scopul nostru este ca cei ce ni se alatură să poată beneficia cât mai curând de infrastructura necesară oricărei munci în echipă.

 

Vă propunem așadar să începem colaborarea prin completarea unei Cereri de Aderare la principiile și valorile URR care, odată intrată în baza noastră de date, vă conferă statutul de aderent în virtutea căruia veți fi în permanență informați și consultați cu privire la initiativele URR.

În această secțiune veți putea găsi și posibilitățile existente pentru cei care doresc să ofere suport concret acțiunii noastre.

Pe masură ce structurile organizatorice ale partidului vor deveni apte din punct de vedere logistic și al resurselor umane să coordoneze activitatea unui numar tot mai mare de persoane, aderenții URR vor putea fi cooptați ca membri ai URR cu drepturile și obligațiile prevăzute în statut.

Cererile de Aderare pe care le așteptăm de la voi sunt o masură a dorinței voastre de implicare. Avem nevoie de ajutorul, de ideile, de sprijinul, de vocea voastră. Alături de Cererile de Aderare, așteptăm mesajele voastre. Ne-am bucura să decidem împreună cum să mergem mai departe.

 

Răspunsurile voastre de până acum ne îndatorează și ne dau curaj să continuăm,
împreună cu toți cei care vor să ni se alăture, pentru a consolida o forță politică proaspătă, modernă,
capabilă să găsească și să aplice soluțiile de care România are nevoie.

 

Cu mulțumiri,

Cosmin Alexandru

Președinte, Uniunea pentru Reconstrucția Romaniei - URRNetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR